Kursus Masakan Barat

Bagi meningkatkan kemahiran dan pendapatan penduduk dalam wilayahnya, Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah (KETENGAH) telah menganjurkan Kursus Masakan Barat Wilayah KETENGAH 2016 bertempat di Akedemi IPM Dungun, Terengganu. Peserta kursus yang terdiri daripada penerima-penerima bantuan Program Peningkatan Pendapatan seramai 25 orang telah diberi pendedahan dan teknik menyediakan pelbagai menu masakan barat seperti Spagethi, Bolognese, Meatball, Chiken Chop dan lain lain lagi oleh Chef Kamalia dari Akedemi IPM. Program selama 3 hari 2 malam ini bermula pada 24 hingga 26 november 2016 telah dirasmikan oleh Tuan Haji Asnawi bin Mohd Amin, Pengurus Bahagian Kesejahteraan Rakyat KETENGAH mewakili Pengurus Besar KETENGAH.

placeholder
JPJ Bersama Masyarakat
placeholder
Hari Inovasi KETENGAH 2016

Artikel Lain